Фолк певицата Луна сензационно показа новия мъж до себе си, появявайки се на откриването на столичен чалга клуб. Блондинката представи на всички 56-годишният Али Алтъ, който е до нея от няколко месеца. Появата на Луна беше изненада за всички гости в клуба, тъй като след смъртта на майка си отказваше дори и платени ангажименти.
Малко преди да почине майка й тя се прости и с дългогодишния си приятел Мехмед Трапджъ, който през последните 20 години бе нейната златна кокошка.

Малко след смъртта му тя започва връзка с партньора му Али Алтъ, който има строителен бизнес за милиони в Турция. От няколко месеца фирмите му кандидатстват за строителство на родни пътища с евро пари. На този етап турчина и Луна се виждат по няколко дни в месеца, когато пътува по бизнес дела в България.
 
Снимка: HiLife

Мюсюлманинът отсяда в шикозния мезонет на певицата, където тя разполага с готвачка, чистачка и икономка. Точно Али е новият банкомат за певицата, която няма никакви ангажименти и свързва двата края, разчитайки на щедро спонсорство от турчина, пише „Таблоид“.