Известният врачански бизнесмен Виктор Коцев, познат в града като Вичо, е отстрелял вълк. Късметът на собственика на Вичов хан и ветерана в доставянето на употребявани автомобили от Западна Европа се усмихнал в събота в околностите на врачанското село Чирен.
Врачанинът е участвал с 4-та врачанска дружинка в откриването на тазгодишния сезон за лов на диви прасета. Регулацията на дружинката се намира в околностите на село Чирен, където запалените 10-ина ловци осъмнали. Още след пускането на кучета, четирикраките ловни помощници видели вълк и го подкарали към пусиите на ловците. Големият късмет извадил Вичо, който се прицелил и с един изстрел свалил хищника, пише BulNews.bg. 



Това бил единствения улов за деня на дружинката, а късметлията твърди, че въобще не е очаквал, че ще има подобна възможност.
„Ловец съм от 10 години, но за първи път имам такъв късмет. До сега никога не съм отстрелвал диво животно. В лова всичко е въпрос на късмет“, коментира развълнуван Вичо.

Майсторът на точния мерник по принцип мрази излишните движения, а силата му е в спортовете на маса. Затова е истинско чудо, че същият човек е ходил пеш по полетата и из горите. По думите му, голямата мотивация за ловните излети е природата на нашия край, която го зарежда със сили и позитивизъм.