Райфайзенбанк стартира есенна промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти РайКАРТ Фикс и Visa Classic, в рамките на която клиентите могат да се възползват от 6% годишна лихва за първите шест месеца от получаване на картите.
Освен това, при покупки в страната на стойност над 300 лв., направени през първия месец, картодържателите ще получат и 1000 допълнителни бонус точки на равностойност 10 лв. Промоционалните условия са валидни за подадени искания за кредитна карта до 31 декември 2016 г.

В допълнение, банката предлага атрактивни условия и за клиенти, които кандидатстват за кредитна карта MasterCard Gold до 30 ноември 2016 г. Те могат да спечелят пътуване за двама до ски курорта Кицбюел, Австрия, с включени билети за състезанията от световната купа по ски.

Картодържателите, подали заявления в рамките на кампанията, не дължат такса обслужване за първата година за новата си MasterCard Gold.

Клиентите могат да се запознаят с пълните условия на промоционалните предложения на сайта на банката www.rbb.bg, както и на телефон 0700 10 000.