Емоционално нестабилни са всички жени в къщата на "ВИП брадър". В редките случаи, в които по една или друга причина съм гледала този сезон, просто ме заболява главата от крясъците им. Това коментира популярната плеймейтка Гентиана Халити, която е силно разочарована от тазгодишното издание на риалити шоуто, пише "България днес".
"От всички персонажи вътре познавам само леля Лили, госпожа Ангелова, Ути и Жана. Последната съм я чувала само покрай скандали, касаещи медикаментите, които взима, а останалите - помня ги от детството си, което беше преди близо 15 години", анализира още Халити. И допълва: "Ако всеки спи с всеки, ще заприличат на "София - ден и нощ". За съжаление това ни е нивото, това ни е и ВИП-ът", споделя Халити.

Според плеймейтката това е най-слабият сезон в историята на "ВИП брадър" в България. "Всички са ми толкова сиви, че ми се наложи сериозно да помисля, и пак не мога да преценя кой е най-скучен", заяви безкомпромисно изкусителката, която е блян на всеки втори български мъж. Халити всъщност споделя мнението на сериозна маса от хора, които смятат, че участниците във "ВИП брадър" не са интересни, като сред тях има и такива, които отдавна не са част от публичното пространство. В този ред на мисли най-често се споменават имената на Лили Вучкова и Миглена Ангелова.Съществуват и такива като моделката Глория и вече изгонения бивш съквартирант Алек Сандър, които са напълно непознати физиономии.

Въпреки че е силно разочарована от участниците и развитието на риалити предаването,Гентиана все пак има личен фаворит за победата и се надява да спечели първото място.

"Надявам се победител да бъде Емануела, тъй като говорим за ВИП... Това трябва да ни навежда на мисълта, че човекът трябва да е известен по един или друг начин извън семейния и приятелския си кръг", добави Гентиана, намеквайки, че голяма част от участниците в шоуто не са много популярни за масовата аудитория.