Изпълнителят сам си призна, че в продължение на 8 часа се е напивал, за да е в "супер готино настроение" за рождения ден на съпругата си Надя, пише "България днес".
В събота вечерта половинката на фолкпевеца събра огромна компания в дискотеката на съпруга си в Студентски град. Фолкпевицата Лияна (братовчедка на Коцето) и братът на Борис Дали бяха знатните гости, които уважиха грандиозното парти.

Безспорен връх на вечерта беше изявата на Константин, когато хвана микрофона и още повече вдигна градуса на настроението. "Тази вечер пия за най-прекрасната съпруга, която ме дари с две деца. Много странно, че дъщеря ми изобщо не може да пее. Малкият ми син обаче вече дава заявка, че ще е певец като баща си", заяви в типичния си хумористичен стил Коцето. Той призна, че часове наред се е наливал, за да има настроение за мащабния купон: "Пия часове наред, не ми е никак лесно".

Публична тайна е, че Коцето е страстен любител на огнените напитки и не пропуска повод, за да се почерпи. "Обикновено на участие изпивам по един литър уиски. В цялата си професионална кариера на певец имам около 3000 участия, което означава, че съм изпил 3000 литра алкохол. Представяте ли си, изпил съм 3 тона уиски, и то само на участия", направи преди време феноменално разкритие Константин. Цялостният литров успех на изпълнителя със сигурност надхвърля 3 тона, тъй като и извън работното си време той също си пийва.