Обявената за най-красива българка Диляна Попова може да изглежда перфектно като визия, но характерът й явно е като на кобра. Попова е намерила доста ефективен начин да захапе хората, които ненавижда. А на първо място в списъка й е съпругата на бащата на детето й Асен Блатечки, пише hotarena.net.
Диляна буквално през пет минути качва в социалните мрежи снимки със сина си Борил. В което нямаше да има нищо лошо, ако не беше подлата й мисъл по този начин да унижи Катерина Горанова.

Двете дами водеха доскоро тиха война, която вече явно не е съвсем тиха. А Попова вади най-силната артилерия - сина си от Асен. Момченцето доскоро беше старателно крито от камерите, но това вече е минало. Иначе видимо от снимите, мама Диляна се грижи перфектно за Борил. Дори го вози в колата си по всички правила - на задната седалка в детско столче и с колан. Браво!

Едва ли някога Диляна ще се примири, че след като роди сина си, Асен Блатечки я изостави и  се върна при съпругата си – режисьорката Катерина Горанова. Тя също използва всяка възможност да клъвне актрисата. Изказването й срещу бившите провинциалисти нямаше как да не засегне и Диляна Попова, която е родена в Гулянци и не консумира месо.

„Новоизлюпените граждани често спират да консумират месо, удобно забравяйки за кръвопролитията в собствения им двор. Но… прасето в буркан не умира. То наднича за цял живот зад гърба им, за да напомни, че най-позорно е да се отречеш от същността си”, избухна Катерина в социалните мрежи.