Затворът е последното място, в което искате да се озовете. По стечение на обстоятелствата винаги ще има няколко души, които да прекарват времето си там. Институции от този вид винаги са пълни с истории. Благодарение на социалната мрежа Reddit, някои надзиратели споделят своите най-абсурдни ситуации, на които са ставали свидетели.
Ето какво се случва зад решетките: Работя в затвор за малолетни и много често трябва да възпитавам деца. При нас пристигна един младеж с традиция да се самонаранява. Беше настанен в специалната стая, където няма с какво да се нарани - няма връзки, няма остри предмети, стените са меки. Наблюдаваме го с камера и си мислим, че всичко е под контрол, когато той вади скобите си от устата и започна да се реже с телта. Най-страшното ми преживяване от тази работа.

 Новият тренд сред затворниците е да слагат връзка на члена си, а другият край да се намира на големия пръст на крака им. Когато разговарят с жените от персонала, започват да тропат нервно с крак. Новото нареждане е, че сега трябва да проверявам всеки, който тропа. Повдигам крачола и ако има връв, има и наказания! Работя в затвор с максимална сигурност в югозападна Вирджиния. Там пристигна един човек, който всеки божи ден беше бит до такава степен, че болничното легло е гарантирано. Какво се случва? Оказа се, че другите смятат, че има наркотици в себе си, а и надзирателите споделяха, че често са го хващали с бял нос. Водихме го на изследвания и всеки път минаваше. След 5 месеца разбрахме какво точно се случва. Той мастурбираше, оставяше материала да изсъхне, след това го правеше на прах и смъркаше!

Работих 5 години като надзирател и реших да се откажа, когато един сряза дясната ми ръка с бръснач и завърших с 47 шева. По време на престоя си имах среща с най-различни хора, но върхът се пада на: онзи, който мастурбираше толкова шумно, че можеха да го чуят в другия щат, затворник с приятелка от възглавници, сериен убиец и автор на детски книжки, експерт убиец на богати гейове, както и майстор по бойните изкуства. Интересна селекция, нали? Работя в сравнително голям затвор, където имаме около 2000 затворника. Някои от историите, които не включват мъжко изнасилване ще ги спестя, но имах затворник, който просто ме побъркваше. Човекът си беше въобразил, че разполага с въображаемо куче. Водеше го на разходки, хранеше го и дори си играеше на "донеси". Един ден се разхождам и виждам топчета тоалетна хартия по земята.

Попитах го какво се случва, а той ми отговори "Мързеше ме да чистя л*йната на Джеф!". И ако това не е достатъчно, никога няма да забравя гледката на мъж, който седи и друса крушата в собствената си ръка, след това отхапва снесеното и казва "Има вкус на Snickers!". За 6 години си спомням, че имахме затворник, който покри всички стени на килията със скулптури от ако. Наричахме го "Свещеното ако". Върхът в кариерата ми беше, когато спряхме една от най-редовните посетителки на затвора за генерална проверка. Проверихме какво се случва с нея и и казахме, че ако открием нещо, което не трябва да е там, автоматично получава присъда. Жената призна, че носи наркотици във вагината си. Отидохме в празна килия и я накарахме да ги извади. За съжаление успя да извади само дозите, а 5-те игли все още бяха в нея. Обърнах се към колежката и я оставих да работи. Добрата новина е, че гостенката се размина без всякакви инциденти.

 Като новобранец в затвора, успях да видя всякакви ужасии. Най-големият кошмар беше мъж, който трябваше да бъде настанен временно, преди да дойдат властите от друг щат и да го приберат. Човекът беше на унищожителен наркотик. Беше настанен в обезопасена стая и всеки трябваше да проверява какво прави на 15 минути. Проверките ясно гласяха:

1. 01:45 Блъска се в стената
2. 02:03 Омазва се с изпражнения
3. 02:18 Крещи

Положението беше толкова страшно, че той дори не спеше с дни и повтаряше едно и също. Като новобранец, аз трябваше да ескортирам сестрата, която да му даде лекарства. Тя ги подаде през малкия процеп на вратата, а той най-послушно си ги навря в задника. Сестрата каза, че няма проблем и продължи, докато аз гледах в какво е превърнал килията. В един момент е решил, че хапчетата няма да помогнат в задника, извади ги и ги сложи в устата си, без да трепне...

Братовчед ми работи като затворен надзирател и ми разказва, че всеки има по един затворник, за когото проверява под леглото, гардероба и навсякъде другаде. Една от любимите му истории е за мъж, който постоянно се гърчел в леглото си. Понякога мислили, че сънува, а друг път, че е болен, но щом някой се доближи и той моментално замръзвал. Кратката проверка установила, че същият си е направил "любовна дупка" в матрака. Същата присъствала и от другата страна, но вече била пълна с флуиди и започнала да мирише, та любовникът я завъртял. Резултатът от цялото изпълнение е преместване в друга килия, която няма нищо меко за превръщането в любовна дупка.

 Работя в ниво 5 за много опасни престъпници. Обикновено ни изпращат и онези, които са се провинили най-много. През последните няколко месеца ни изпращат един мъж, който няма никакви ограничения. Човекът е практически луд и другите пазачи се страхуват от него. Ето защо беше настанен в обезопасена стая. Единственият проблем е, че когато минах покрай него, за да го проверя, той стана и откъсна собствените си тестиси с голи ръце, крещейки "НЕ ИЗПИТВАМ БОЛКА!". Съмнявам се, че втори път ще успеят да ги зашият...

Един ден преди тръгване ми казаха да мина през болничното крило, защото там отиват затворниците, които са направили опит за самоубийство. Вече мога да кажа, че съм видял човек, който да отхапе собствения си член и да се опитва да изсмуче кръвта от него. Освен това се опитваше да ни наплюе. Видях и човек, който строеше пещера в собствената си килия. Разбира се, използваше изпражненията си за строителен материал.

 Един от главатарите наказваше своите подчинени с изкуствен член. Познайте от какво беше направен? Практически се опитваха да върнат изпражнението обратно в задника на жертвата. Очевидно има процедури, защото в неговата килия бяха открити доста съхнещи продукти.

Работех цели 4 години в затвор и до днес помня този невероятен кошмар. Имахме 4-5 обезопасени килии и на 15 минути проверявахме затворниците. На едно дежурство забелязах, че един от затворниците ми се усмихва. Реших да му дам един сандвич с месо и сирене. Бях щастлив, защото точно този затворник не се беше хранил с дни. Човекът ми се усмихваше, разтвори сандвича, изчисти всичко не нужно и след това започна да се напъва. С ръка намаза собствените си изпражнения на филията, направи си сандвич и отхапа сериозна хапка. Махнах се моментално от прозореца и щом се върнах с останалите пазачи, забелязах как сандвича го нямаше, а той си ближеше пръстите...

Източник: Men.hotnews.bg.