Крясъци и лют спор в ефира на Нова телевизия. Коментаторите на "ВИП брадър" в "На кафе". Антон Стефанов, Маги Желязкова и Ива Екимова се скараха заради любовната интрига между Явор Бахаров и Жана Бергендорф.
Журналистът призна, че според него, поведението на артиста е правилно. "Много по-добре е, когато един мъж, среже лентата овреме. Той й каза тя да не го налазва. Беше точен към нея", категоричен бе Стефанов.

Не на такова мнение обаче бяха дамите в студиото, който буквално му се нахвърлиха: "Имаше елемент, в който тя се колебаеше и след това си го намисли като връзка", заяви Желязкова и добави "Той я залъга, гледай хронологично на нещата."

Тя си ги нафантазира нещата. Прави всичко възможно, за да го обсеби. Когато той е вече атакуван постоянно, нормално е да я прегърне.
 

"Явор постъпи типично по мъжки. Първоначално бе фриволен, след което отново, типично по мъжки, даде рязко назад. Това при него не беше такт, а липса на възпитание. Тя е дама", намеси се и Ива Екимова.

"Като един човек ти досажда, ще бъдеш груб. Представете си до къде му е стигнало. Тя прекрачва границата", защити се Стефанов.

"Има хиляди начини да го кажеш, а този на Явор беше много долен", веднага му отвърна Маги Желязкова.

"Вие не давате на един човек да каже просто какво чувства", заяви журналистът, докато двете дами не спираха на висок глас да му обясняват, как Жана просто е била залъгана.