Фолк певицата Софи Маринова бие гаджето си Гринго, за да се ожени за нея, разкри самата тя. Въпреки буйната им връзка, изпълнена с предизвикателства и бой, днес те обмислят да направят най-сериозната стъпка в отношенията си, пише "Телеграф".
Софка е с 10 години по-голяма от Гринго, но двамата споделят, че това никога не им е пречело за любовта им. "Разбрах, че съм по-голяма от него,докто бяхме в Германия за мой концерт. Майка му звънна и той каза, че е с кака си Софи", разказва певицата.

Тя чакала Гринго да се появи в живота й 4-5 години, като през това време живеела само със сина си Лоренцо. Софка обаче не отрече и слуха, че намачкали чаршафите веднага след като се запознали. "В края на ноември правим една година заедно. На втория ден си го харесах и нещата си станаха", издава от тя пред bTV.

В момента двамата мислят за сватба и са готови за тази стъпка. "Ще има сватба, мислим вече за това. Официално не съм й предложил, но ще го направя. Предложението обаче няма да е в България", разкрива бившият охранител.

Изпълнителката пък решила да го зарадва с нови гърди" Иска всичко да е новичко и той много ги харесва, но не иска да имам други корекции по себе си" , споделя тя.