Сто дни след победата си на референдума за Брекзит британският политик евроскептик Найджъл Фараж заяви, че е готов да помогне на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп да спечели изборите. Той е готов да му даде съвети как да се представи на следващите телевизионни дебати срещу неговия съперник от Демократическата партия Хилари Клинтън, предаде CNN.
„Това, което трябва да правиш, Доналд, е да говориш на хората, които гледат телевизия от дневните си. Не започвай пряк сблъсък с Хилари“, бе съветът на Фараж. „Каквито и обиди да отправи тя към теб, игнорирай ги. Не се защитавай. Няма смисъл. Сега няма време за това“, добави той.

Бившият председател на Партията на независимостта на Великобритания заяви, че най-добрият съвет , който може да даде на Тръмп е да не позволява на Клинтън „да влезе под кожата му“, уточнява "Фокус". 

„Причината Брекзит да се осъществи е големият брой на хората, които не бяха гласували на предишните избори, които излязоха да гласуват срещу закостенялата политическа система“. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ИЗБОРИТЕ В САЩ!