Двойка беше запечатана на видео как се впуска в интимни ласки до мост близо до центъра на Манчестър като освен това бебето им стои в количка точно до тях, информира Manchester Evening News. Клипът е направен от шокиран и възмутен очевидец, който ги видял от близка сграда.
След като очевидецът разбрал с какво се занимават, а и съзрял детската количка, той започнал да им крещи, като смятал, че двамата ще спрат, но напротив, мъжът и жената изобщо не обърнали внимание и продължили, а накрая даже си запалили цигара.

Шокираният гражданин разказва пред изданието: Това, че те правеха секс пред стотици хора, живеещи в сградите бе много лошо, но фактът, че двойката го правеше на метри от малко дете е напълно недопустимо. Това е ужасно поведение. Явно бебето беше последното, за което мислеха. Снимах ги, защото те пренебрегнаха виковете да спрат и трябва да бъдат засрамени публично".

Приятелката на свидетеля на потресаващата случка го убедила да публикува в мрежата кадрите като тя се надява по този начин любовчиите да се замислят за поведението си и да не предприемат за в бъдеще подобни действия.

Превод и редакция: БЛИЦ