Актьорът Уорън Бийти отхвърли слуховете, че е спал с над 12 хиляди жени, настоявайки в ново интервю, че бройката е далеч по-малка. Холивудският ветеран от хита „Бъгси“ беше набеден от своя биограф Питър Бискайнд през 2010-та, че е бил истински плейбой и че е преспал с 12 775 жени.
Въпреки това, 79-годишният Уорън, който е щастливо женен за актрисата Анет Бенинг от 1992 г. насам, твърди в новия брой на списание AARP, че не е възможно един мъж да достигне подобна бройка.

„Помислете за това, кой мъж може да преспи с 12 хиляди жени? Това би означавало просто да спя с по няколко жени на ден и то никога да не ги повтарям!“
Все пак репутацията на женкар от миналото му не притеснява Бийти. „Вижте, аз никога не съм подвел нито една жена. Аз съм добър човек.“

Уорън и Анет имат четири деца заедно като той се ожени за нея доста възрастен – на 54 години.

„Чаках дълго време, за да се оженя. Аз практикувам една професия, която, по очевидни причини, ме забави с брака.“

Актьорът обяснява, че му е било трудно да поддържа сериозни връзки преди тази с Анет, защото е усещал, че те няма да устоят на времето.
„Беше ме страх да създам семейство заради това, че бях непостоянен във взаимоотношенията в по-младите си години“, казва той.



Източник: tialoto.bg