Представителите на всяка една от 12-те зодии си имат своите уникални характеристики, предпочитания и желания, които често ги обединяват по един необясним начин. Вижте какво отблъсква хората от различните зодии и ги кара да се затварят в черупката си.
Разберете повече за това какво гаси страстта на вас и вашия любим според зодиите ви:

Овен
Това, което го отблъсква: Глупавите емоционални тиради, нацупените или мрачни фасони, ултиматумите. Овенът се сърди лесно, но бързо му минава и не таи лоши чувства. Той очаква същото и от половинката си – не обича пасивната агресия. Овенът мрази и планирания, рутинен секс.

Телец
Това, което го отблъсква: Прибързаните, вятърничави свалки и закачки и прекалено небрежният подход към секса. Хората от тази зодия мразят конфликтите и драмата. Те са чувствени, нежни любовници, които се нуждаят от същото отношение от страна на половинката си.

Близнаци
Това, което го отблъсква: Всякакви баналности и традиционния вид съблазняване. Те мразят перфектно планираните, романтични вечери и твърде сладникавите жестове. Те не могат да се придържат и към рутина. Освен това ненавиждат ревниви партньори.

Рак
Това, което го отблъсква: Бързи срещи, неемоционално отношение, изневери. Всеки вид неискреност от страна на половинката може да охлади чувствата им рязко.

Лъв
Това, което го отблъсква: Манипулацията и доминантното поведение. Един истински Лъв няма да изтърпи твърде мистериозен или потаен партньор. Той очаква пълна преданост и не би толерирал партньор, на когото не може да вярва. Това би било удар по неговото его!

Дева
Това, което го отблъсква: Небрежно поведение, разтакаване, несръчност в леглото. Девата няма да може да бъде с човек, който не се грижи за себе си, храни се нездравословно, не спортува, пие много и т. н..

Везни
Това, което го отблъсква: Грубост в спалнята, прибързаните заключения, егоистичното поведение. Човекът от зодия Везни няма да се чувства добре с партньор, който не му обръща достатъчно внимание и го кара да се чувства самотен.

Скорпион
Това, което разпалва страстта му: Фриволното, глуповато поведение може да охлади страстта на Скорпиона. За него хора с такова поведение са си чиста загуба на времето му.

Стрелец
Това, което го отблъсква: Скуката, липсата на веселба, риск и настроение, особено в интимен план. Стрелецът не може да вирее с човек, който има различни или противоположни на неговите идеали.

Козирог
Това, което го отблъсква: Повърхностното, неразумно и нерешително поведение, неспокойният нрав, безсмислените игрички в любовта. Сериозният Козирог се отблъсква от хора, които си падат по драмата и които живеят нестабилно „на ръба“.

Водолей
Това, което го отблъсква: Отчаянието, негативните емоции, консервативното поведение в спалнята, рутината. А също така традиционният подход към чувствеността и липсата на предизвикателства във връзката биха подразнили един истински Водолей.

Риби
Това, което го отблъсква: Безочието, грубостта, незаинтересоваността към секса и ласките. Рибите не харесват вятърничавите хора, които си падат по рисковите ситуации. Това би объркало и изплашило романтичния, артистичен представител на тази зодия.

Източник: tialoto.bg