Страшни закани си изсипаха двете дуелистки Ева и Елен минути преди влизане в битка за отпадане от "Фермата". Ще те убия! Искам сърцето на Елен, заяви перничанката. Абсолютно съм нахъсана не да победя аз, а за да победи доброто. Тя е много агресивна, а това ще е битка между доброто и злото, контрира актрисата.
Когато погледна Ева, аз виждам болката върху лицето й. Не знам какво й се е случило, но й пожелавам да намери мир със себе си. Това е представител на хората, които са готови да смачкат останалите, за да постигнат своето, допълни Елен.
 
Според Ева младата жена има е одухотворена отвътре и има облика на щастлив човек, защото е получавала всичко наготово. Елен пък контрира, че през своите 32 години е преминала през редица трудности, от които много млади хора не биха могли да се изправят.
 
Ева пък заяви, че цял живот се е трудила сама, ставала е в 4 и се е прибирала в 11 вечерта. Убеден съм, че тя е супер нещастна. Аз съм си направил своя филм, тя не е направила своя, обяви рапарът Dee.
 
Тази вечер ще сме свидетели на наистина яростна битка, какви закани чухме, настроиха се да гледат невероятно шоу останалите участници във „Фермата”.