Известният провдивски бизнесмен Ангел Личканов – Личкана е претърпял днес кървав инцидент на пътя, научи БЛИЦ от свой източник. Пред репортера ни самият той потвърди, че се е движел от Асеновград към Пловдив днес към 17 часа с мощен джип, когато от селски път излиза кола и неправомерно се включва в движението на главния път.
В този момент, за да избегне удара, друг автомобил, идващ отсреща, тръгва срещу Личкана. От своя страна, за да не се сблъска с другата кола, Личкана завива рязко вдясно и се преобръща извън главното шосе. Ако имаше сблъсък, щеше да има жертви, коментира бизнесменът пред БЛИЦ. Слава Богу, че няма такива и че съм жив.
 
Категорично изключвам станалото да е умишлено и да е било насочено срещу мен. Това беше инцидент, каза Личкана. В момента той е в пловдивска болница. Там гъмжи от негови близки и приятели.
 
Личкана е известно име в Града по тепетата. Дълги години той беше спряган за наместник на покойните босове на ВИС – 2 Васил и Георги Илиеви. В момента му правят скенер и други изследвания, има наранявания в главата и кръста. Изпитва адска болка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 
Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ