Лариса Сладкова е на 43 години, но чете най-сладострастната прогноза за времето в цял свят. Силиконовата красавица представя времето в мразовития Челябинск по бански, нощница или комбинезони, които повече разкриват, отколкото прикриват.
По време на скайп връзка с bTV Лариса притесни водещия на „120 минути”, като сладострастно се навеждаше напред, разкривайки опасно част от изключително големите си гърди. Затова той я помоли да се облегне назад и да бъде спокойна.
 
Винаги ми се е искало да привнеса нещо ново и да покажа нещо ново в прогнозата за времето. Тя според мен трябва да е съвсем различна – да не е скучна, да е жизнерадостна и весела, гореща, емоционална. И всички емоции и топлина, които аз например искам да покажа, ги показвам. Във всяко време на годината – и в студено, и в топло.
 
Аз сама си пиша прогнозата за времето, всички текстове, обмислям и измислям ролята на моята героиня, която аз сама изпълнявам. Решенията ги взимам с лекота – дрехи имам много, а фантазия – още повече.
 
Тук в България Лариса стана известна с подкрепата си за партията на пенсионерите. Винаги ми задават въпроса - защо. Моето пенсионеране наближава, скоро ще достигна възрастта за пенсиониране. Аз живея в настоящето и бъдещето, и ми се иска да променя нещо.
 
Имаше и все още има, имам много обожатели, много ми предлагат ръката и сърцето си. Да, често е така. Даже не знам за кого да се омъжа, имам толкова голям избор, ако трябва да съм честна. Възрастта им е в диапазона от 25 до 45 години. Обожателите ми са наистина много.
 
Скъпи мои зрители от друга държава, жени и мъже. Българските жени са безумно красиви, мъжете са безумно красиви. Желая ви душевно равновесие и на първо място здраве. Без здраве няма да имаме нужда от нищо и нищо няма да ни се иска. Прегръщам ви с цялото си уралско сърце. Казват, че у нас е студено, но стига през лятото и до плюс 40, сигурно е по-горещо от България. В България съм била само един път и затова ви прегръщам, целувам ви, всичко най-най-хубаво.