Известният благоевградски гинеколог д-р Ирина Василева издъхна внезапно снощи в болница "Пулс". Лекарят, който даде живот на стотици бебета, бе поразена от пневмония, която явно не са успели да овладеят специалистите от болницата.
Жената постъпила в четвъртък с диагноза пневмония, вчера следобед била добре. Близките и се видели с нея час преди да издъхне.
Какво се е случило никой не знае, но д-р Василева се хванала внезапно за гърдите и починала мигновено, съобщава struma.com. 

Близките й са в шок, потресени от случилото се Никой не им обяснил, коя е причината за внезапната смърт. Случаят потресе лекарската гилдия, д-р Василева бе изключително уважаван специалист, едва навършила 60 години тя издъхна без да се знае каква е причината за фаталния изход.

Снощи пред роднините и лекарите в "Пулс" заявили, че според тях се касае за белодробна емболия, това били съмненията около причината за внезапната й смърт. Д-р Василева ще бъде погребана в старите гробища утре в 12 часа. Поклон пред паметта и и съболезнования на близките й.