Вече близо два месеца в сериала „София ден и нощ” има нова звезда. Това е красавицата Анна-Мария Чернева, която в поредицата се подвизава с истинското си име и играе голямата любов на якия, но наивен мъжага Митака, пише в. "Уикенд".
Секс бомбата изгря на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е не по-малко атрактивна  от екранната Поли и бързо се превърна в любимка на мъжката част от зрителите.

Запознати издават, че хубавицата  отдавна се опитва да пробие в шоу бизнеса. Участвала е в друг риалити формат – „Истински истории”, както и в реклами за бързи кредити. Преди няколко години чернокосата фурия се пробвала и като фолк изпълнителка. Тя има издадена една-единствена песен, която не постигнала никакъв успех и така кариерата й на певица се провалила с гръм и трясък. За да привлече вниманието върху себе си, секс бомбата се е снимала в няколко разголени фотосесии, които сама разпространила с социалната мрежа. 

Това са само малка част  от акцентите в цветущата биография на Анна-Мария, за която се чуват доста пиперливи коментари в светските среди. Според слуховете брюнетката е видна столична бръмчалка и през леглото й са минали не един или двама. Тя сама признава, че има завиден опит с мъжете и дори се гордее с този факт. Някои дори твърдят, че бройката на сексуалните й партньори надвишава 150 мъже!, пише "Уикенд".

Анна Мария е една  от малкото красавици, които успяха да се  отъркат у холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му у нас. Преди 3 години актьорът бе зaлoвeн oт пaпapaци, докато се прибираше oт cнимaчнaтa плoщaдĸa нa филма„Heпoбeдимитe” и за неприятна изненада на фенките му се наслаждаваше на женска компания.  От плъзналите снимки се установи, че мадамата до него е не коя да е, а самата Анна-Мария, която по това време още се подвизаваше като чалга дива. Така и не стана ясно какво е правила там брюнетката и какви точно ги е вършила със Стейтъм, но клюката гласи, че двамата са имали вземане-даване за една вечер.