Нов месец, нови любовни вълнения, а за някои може би и нова връзка. Какво ви очаква в любовта, вижте в седмичния ни любовен хороскоп.
Овен
През първата седмица на октомври ще ви вълнува не само любовта, но и финансите, особено тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Вашата половинка за пореден път ще ви окаже своята подкрепа за купуване на придобивка или инвестиране в нова бизнес идея. Решенията ще взимате заедно и без проблем.

Телец
Обвързаните представители на зодията ще се преоткрият на едно друго ниво – духовно. Ще искате да споделяте повече един с друг, а това само ще направи връзката ви още по-силна. Откривайки много нови неща за половинката си, ще осъзнаете колко добре се чувствате в тази връзка.

Близнаци
Вашите мисли са насочени само към едно нещо тази седмица и това е романтиката В петък Меркурий ще заеме позиция във вашия любовен сектор и там ще се задържи до 24 октомври. Тези от вас, които имат половинка до себе си, ще се почувстват по-свързани един с друг. Ако нямате любим човек, седмицата е идеална за нови познанства.

Рак
Дълбока и искрена любов очаква представителите на зодия Рак. Ще направите равносметка на всички хубави и трудни моменти и ще осъзнаете колко нечуплива е любовта ви. В първата седмица на новия месец ще бъдете изцяло посветени на семейството и това няма да ви тежи, напротив. Петък обещава романтика, затова се възползвайте от нея.
 
Лъв
Мислите ви ще бъдат насочени към значението на вашата връзка. Юпитер ще ви помогне да разширите съзнанието си и да видите отговорите на много въпроси, които сте си задавали в последно време за любовта. Моментът е подходящ за взимане на подходящи решения, които засягат вас и любимия човек. Като цяло ви очаква хубава седмица.

Дева
Хубава любовна седмица очаква и обвързаните Деви. Готови сте да споделите някаква тайна с половинката си или тя с вас. Ще се повиши и доверието един към друг. Възможно е да вземете някакво решение, което касае и двама ви, важно решение за общото ви бъдеще.

Везни
В първата седмица на октомври Юпитер, планетата на късмета, ще бъде в знака на Везни. Това ще ви дари с късмет и ще може да сбъднете много от вашите планове за по-добър живот и щастлива любов. Ако се намирате във връзка, очаквайте много положителни емоции. В случай, че търсите нова любов, имате всички шансове да срещнете нова и интересна личност.

Скорпион
Венера ще продължи да ви подкрепя до 18 октомври. Магнетични, привлекателни и неустоими. Така ще изглеждате за другите. Сега имате добра възможност да се възползвате от късмета си и да затвърдите любовната си връзка или да стартирате нова. Интимни ласки няма да липсват.

Стрелец
Любимият ви човек ще ви накара да се чувствате наистина специални. Интимните ви моменти ще бъдат действително вълнуващи. Доверието между вас ще се засили. Ако нямате половинка до себе си, до 7 октомври Венера ще ви подкрепи в създаването на нови социални контакти. Действайте и няма да останете разочаровани!

Козирог
Спокойна ще бъде седмицата за обвързаните представители на зодията. Ще споделяте ваши мисли относно любовта и връзката си с близки приятели. Въпреки подкрепата им на слушатели и съветници, оставете нещо и за себе си като информация. Ако сте необвързани, нещо вълшебно може да се случи между вас и приятел.

Водолей
Меркурий се движи във вашия 9-ти дом на висшия разум. Това може да ви вдъхнови да опитате нещо ново с половинката, като да започнете хоби, образователен курс, да посетите семинар. Тази умствена стимулация ще ви сближи още повече като партньори.

Риби
Тези от вас, които скоро са започнали нова връзка ще искат да представят любимия човек на близките си. Не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко. След петък разговорите с любимия човек ще се съсредоточат върху финансите. Възможно е да направите някои покупки или да обедините ресурсите си.

Източник: az-nejata.bg.