Сензационно разкритие направи политологът Антон Тодоров в предаването „Тази неделя” по bTV. След като обяви, че може да извади компромати за всички кандидати за президенти, той захапа Татяна Дончева, която е кандидат на „Движение 21”.
Политологът извади снимки от нечистото минало на адвокатката, с което притесни водещата. Той разкри и неизвестни факти от нейната биография: „Лично Гриша Ганчев я води при Станишев да я предлага за шеф на ДАНС”. Това се е случило по време на управлението на кабинета „Орешарски”.
 
Водещата се възмути, че политологът вади притеснителни факти само за Дончева, а не казва нищо за ГЕРБ. „Какво да кажа за ГЕРБ? Тези дни всички говорят за ГЕРБ, аз реших да говоря за нещо друго”, изтъкна той.
 
Според Тодоров, фактът, че ГЕРБ са успели да запазят тайната на своя кандидат до последно е безпрецедентен. Никоя друга партия не го е правила. Политологът изтъкна още, че е нормално 50% от гражданите да заявят, че биха гласували за кандидата на партията без да знаят кой е, тъй като това е едно логично отражение на подкрепата за едно добро управление.