В последно време из светските среди се шушука, че жената на Георги Иванов-Гонзо, Маргарита, е станала първа приятелка с фолк звездата Преслава. Двете красавици често обикалят столични заведения, обсъждат актуалните клюки и пускат общи снимки на страниците си в социалните мрежи. 
В това женско приятелство на пръв поглед няма нищо лошо, ако не прозираше интрига, знаци и умисъл, пише HotArena. 

Показвайки се с Преслава, Маргарита забива силен и звучен шамар на друга своя доскорошна приятелка, певицата Алисия.

Както е известно Алисия, Маргарита и бившата жена на Благой Георгиев – Христина бяха неразделно трио. Като по-зряла в компанията и жена с богат житейски опит, съпругата на Гонзо даваше съвети на приятелките си как да се справят с неволите и ударите, които понасят от неверните им мъже. Алисия дълго време ронеше сълзи за Валери Божинов, а Христина правеше същото за Благой.

Това обаче е минало. В един момент Маргарита усетила колко комерсиални са Алисия и Христина и, че за тях не съществува любов, а само лични интереси и сметки. Те бързо забравили страданията си по бившите си любими и се впуснали в лов на богати и успели гаджета. 

След като Алисия отмъкна гаджето на Преслава, известен и уважаван бизнесмен, Маргото със стил и класа реши да й забие шамар. Спряла да отговаря на позвъняванията й и се сближила с Преси.