Представителите на всяка една от 12-те зодии си имат своите уникални характеристики, предпочитания и желания, които често ги обединяват по един необясним начин.
Всеки слънчев знак е различен по отношение на това, което разпалва неговата страст и ентусиазъм, което го отблъсква, кое му влияе позитивно и кое го кара да се затваря в черупката си.
Разберете повече за това какво разпалва страстта на вас и вашия любим според зодиите ви:

Овен
Енергията, страстта, пламенните емоции и лекото съперничество дори с най-близкия човек, както и червеният цвят. Овенът има спонтанна природа и обича всичко в живота му да става бързо, дори сексът трябва да е бурен, спонтанен и бърз.

Телец
Романтичната вечеря на свещи с вино, танци ... и след това десерт в леглото. Телецът знае много за изкуството на съблазняването и обожава всички романтични жестове. Той също така обича чувствените, по-бавни удоволствия, които създават определена атмосфера като масаж, ароматна вана и... вълнуващ, продължителен секс.

Близнаци
Оригинално мислене, интересни разговори, експерименти в любовта и секса. Близнаците се влюбват в остроумни хора, а не толкова във физически красив индивид. Те обичат мръснишкото поведение в спалнята, игривите закачки и определено обичат да бъдат държани под напрежение.

Рак
Сериозният ангажимент, силната емоционална връзка и интензивните, дори прилепчиви отношения с партньора. Ракът обича да прави секс в меко легло с много възглавници и на фона на нежна, романтична музика.

Лъв
Пищни, явни жестове на привързаност, четкане на егото, дори в спалнята, възхищение към тяхната личност. Хората от тази зодия обичат да бъдат милвани, галени и обсипвани с похвали. Те обичат половинката им да бъде леко наивна и уязвима.

Дева
Интелектуалната връзка, изисканото поведение от един наистина грижовен партньор. Девите имат високи стандарти, включително и в любовта. Те се стремят към съвършенство, което може да бъде трудно за постигане, но те не се отказват да опитват!

Везни
Романтично поведение, изящни маниери и облекло. Везните искат да бъдат с човек, когото истински обожават, към когото изпитват възхищение и благодарност. Те обичат да доставят удоволствие на партньора си.

Скорпион
Нищо и всичко! Скорпионът иска дълбоки емоции и силни усещания, но самият той е труднодостъпен в емоционален план. Той обича да държи контрола и във връзката, и в леглото.

Стрелец
Философските разговори, сексът на открито, свободата, новите емоции, пози и техники в спалнята. Хората от този знак са забързани и експанзивни, харесват личности със сходни характеристики, ценности и убеждения.

Козирог
Сигурността, ангажиментът, емоционалната подкрепа, амбицията, високият социален и материален статус. Козирозите се възхищават на трудолюбиви хора, които са постигнали вече някакво ниво на личен успех.

Водолей
Разкрепостеното мислене, независимостта, разнообразието, палавите разговори, оригиналността. Хората от този зодиакален знак се възбуждат от провокативното поведение на партньора си, а не толкова от неговата визия.

Риби
Романтиката, емоционалната чувствителност, творческата нагласа, фантазиите. Хората от този знак се нуждаят от емоционална подкрепа, проява на привързаност, както и от стабилно отношение.