Общо три куршума са извадили лекарите от Университетската болница „Свети Георги” от тялото на простреляния арменец снощи в Пловдив, съобщаваTrafficNews.bg
Имало е опасност те да са засегнали важен орган, затова е бил приет първоначално в спешното отделение. По-късно е установено, че няма опасност за живота и той е преместен в друго отделение.

Както БЛИЦ писа двама арменци с български паспорти са били закопчани при зрелищната акция снощи в центъра на Пловдив. На кръстовището на Сточна гара две патрулки блокираха BMW X5 и Рейндж Ровър, а двама души бяха арестувани.  Акцията се проведе малко след полунощ.

Става въпрос за арести след стрелба. В пловдивска болница е настанен пострадалият арменец с български паспорт. Той обаче не е казал нищо на полицаите, които са започнали разследване. 

Освен двамата арменци, които са били арестувани на Сточна гара в Пловдив снощи, малко след това са закопчани още двама техни сънародници. Те са на възраст от 20 до 50 години. Раненият сам е отишъл в Университетската болница в Пловдив, за да търси помощ и е настоявал да не се вика полиция. Въпреки това медиците са уведомили ченгетата. Раненият мистериозно мълчи каква е причината за кървавия екшън. Работи се по няколко версии – любовна история, изнудване, финансови неуредици и др.