Ужасени клиенти на елитен лондонски ресторант разказват пред британския в. "Сън" за случка, която ги е отказала да стъпят повече във въпросното заведение. Както се наслаждавали на вечеря в приятна обстановка с добро обслужване, изведнъж видели как плъх пада от тавана и се стоварва върху главата на хранеща се жена, предаде Evening Standard.
Ресторантът, в който се разиграла ужасяващата случка, е Smiths of Smitfield и се намира във Farringdon. Очевидците разказват как гризачът паднал от главата на жената върху масата и бил абсолютно неподвижен. Те предполагат, че животното е умряло при падането. Служителите на заведението се извинили на жената и на всички присъстващи, след което бързо махнали плъха от масата.

Един от свидетелите, 56-годишен мъж на име Пол Събс, разказва пред "Сън":

"Настъпи истински хаос! Бяхме абсолютно отвратени. Не беше огромен плъх, а по-скоро бебе, но все пак беше голям около 3 инча. Мисля, че е паднал от самата вентилационна система, където вероятно са братчетата и сестричките му..."

Въпреки инцидента, хората продължили да вечерят, разказва Пол, който обещава никога повече да не стъпи там, пише novini.london. 

Жената, станала жертва на необичайната ситуация, е получила компенсация от заведението - 450 паунда. Още на следващия ден инцидентът е бил разследван, а от управата обещават, че това е изолиран случай, който няма да се повтори.