Бивша медицинска работничка, разказва жестоката си съдба. 52-годишната майка на две деца Али Тейт е преживяла двойна мастектомия през 1997 г., след като откриват доста бучки в гърдите ѝ. Поставянето на силиконови импланти е трябвало да възвърне самочувствието ѝ, но нещата жестоко са се объркали. Днес Али казва, че вече не се чувства човек, а ходещо петно, а единственото нещо, заради което продължава да живее са децата ѝ – Ник и Алекс. „Това е като филм на ужасите," каза тя , цитирана от „Съндей пийпъл“.
"Отстраниха гърдите ми, за да спасят живота ми - но това, което се случи след това го унищожи.Аз не се чувствам като жена, аз съм ходещо петно. Ужасен съм за бъдещето, защото не се съмнявам, че това ще ме убие. Силиконът е отишъл наистина дълбоко в гърдите ми“, признава Али.

След първоначалното й лечение тя започна да забелязва проблеми след инцидент с езда. Тогава е заменен един от нейните импланти. След това Али започнала да вдига висока температура и тялото ѝ се покрило със странен обрив. Освен това тя започнала да изпитва болка по време на на секс, нещо за което сега дори и не помисля.

По време на кошмара лекарите я препратили дори към психиатри, дори я приели временно в клиника за транссексуални, като по-голямата част от клитора ѝ била отстранена по погрешка по време на операция.
Перспективата за любовта на Али сега е доста песимистична.
"Имах партньор след разпадането на брака си, но сега мисля, че съм по-добре сама," каза тя.
"Как казващ на някого, че нямаш гърди и не може да имате сексуални отношения?"
 
 
 



Превод: БЛИЦ