Всички знаем кои са основните фактори, които могат да възпрепиатстват една жена по пътя ѝ към пълното удоволствие. Е, оказва се, че има и някои необичайни фактори, които оказват влияние върху женския оргазъм и намаляват шансовете за достигане до връхната точка, пише edna.bg
Днес ще ви посочим странните виновници за липсата на оргазъм, за да бъдете подготвени за следващия път и да няма неприятни изненади. Учените са открили няколко доста интересни зависимости, които могат да спрат вашия оргазъм.

1.Забравила си да посетиш тоалетната - трудно е да достигнеш до оргазъм, когато мехурът ти е пълен, стискаш се и се молиш да не се напишкаш.

2.Краката ти са студени - проучвания показват, че 80% от жените с топли крака стигат до оргазъм, докато малко под 50% от дамите със студени крака изживяват върховното удоволствие. Това се дължи не само на по-доброто кръвообращение заради топлината, но и на друг интересен психологически факт - чорапите „улавят“ напрежението и ни помагат да се отпуснем в леглото.

3.Носът ти е запушен - няма как да се отпуснеш напълно, ако се чувстваш зле физически и това е факт. Запушеният нос изиграва и още една роля - притъпява сетивата и усещанията в секса няма да са така пълни.

4.Тиха си - доказано е, че звуците по време на секс увеличават удоволствието, насладата и страстта. Те ти позволяват да се отпуснеш и да преживяваш по-чести и дълги оргазми.