Любовта идва тогава, когато цениш достатъчно себе си и знаеш, че заслужаваш да бъдеш обичан. Този октомври ще се окаже много вълнуващ за три от зодиите, които ще спечелят сърцето на някого. Ето и кои са зодиите, които ще се влюбят през октомври:
Овен
Не бъдете скептични, не губете вяра в любовта и хората. Не това е начинът сърцето ви отново да трепне и в живота ви да се появи нов човек. Трябва да бъдете ведри, да бъдете себе си, да сте отворени към нови хора и нови преживявания. Всички казват, че любовта се случва точно тогава, когато най-малко очаквате. Точно такъв ще е и случаят за вас. Ще се захванете с ново занимание или ще посетите място, на което никога не сте били дотогава. Точно там ще срещнете нова тръпка, която ще завладее сърцето и ума ви. Бъдете откровени, не заплитайте игрички и интриги, защото в случая те няма да ви помогнат. Човекът, който ще срещнете, ще бъде откровен и ще се отнася добре с вас. Трябва да отвърнете със същото и да покажете, че сте сериозни и отговорни хора, с които имат шанс за бъдеща стабилна връзка. След това... само съдбата си знае работата.

Лъв
Омръзнало ви е от фалшиви хора, от безсмислени интриги и заплетени истории. Имате нужда от нещо истинско, неподправено и вдъхновяващо. Имате нужда о добър човек, който да ви покаже, че не всички представители на противоположния пол са еднакви. Точно това и ще получите. Ще осъзнаете, че познат от обкръжението ви човек, може би има симпатии към вас, както и че той също не ви е безразличен. Ще започнете да си говорите повече, а излизането за кафе ще се превърне в непрекъсната нужда да сте заедно. Нещата ще се развията бързо и ще усетите привързаност още към края на октомври. Пуснете се по течението и действайте така, както ви диктува сърцето. Ще се изненадате колко общи интереси и възгледи за живота имате. Дали това ще се превърне в сериозна връзка, ще разберете още до края на 2016 г.

Скорпион
Стара тръпка ще се върне в живота ви, изцяло променена, почти до неузнаваемост. Ще тръгнете предубедени, че човекът, който се е върнал е същия човек, с когото сте оставили нещо общо в миналото. Истината е, че хората наистина се променят и ще ви трябва време, за да осъзнаете това. Самият вие не сте съвсем същите и отсрещната страна ще оцени и хареса това. Ще се върнете назад в спомените и ще си припомните колко общи неща са ви свързали. Ще се получи химия, която няма да може да контролирате. А тази химия ще прерасне във влюбване, от което и двамата имате нужда. Отдайте се на момента и не мислете за бъдещето. Каквото е писано, ще стане.