Родените на 3-то, 21-во и 30-то число и всички, които навлизат в 30-та и 60-та си годишнина или имат съдба 3, трябва да са внимателни към сигналите, които получават на различни нива. Каквото и да им се случва в живота, те имат духовна подкрепа, тъй като са под влияние на Юпитер. Тяхната кармична задача е да открият как да хармонизират трите елемента на своята същност – тяло – душа – дух.
Много от техните проблеми ще са последица от тяхното силно Его и прекомерните емоции.

До 10:53 ч. Луната „спи” в последните градуси на знак Дева, след което се премества в знак Везни. Хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение. Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

29-ти лунен ден – твърде опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще чувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. Ако можете си вземете днес почивен ден. Така може да си спестите доста неприятности. Добре е за уединение. Посветете времето на себе си.

 Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Всеки да се стреми да покаже най-доброто от себе си. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Добре е да има запалена свещ, повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.