Драмата с родилката, която захвърли бебето си между блокове в столичния квартал "Обеля" продължава. Майки са готови да линчуват Цветанка, защото е захвърлила бебето си.
Съседите искат затвор за жената. "Целият квартал събира пари за това дете. А те ни заплашват да ни избият зъбите. Това не е нормално", заяви възмутена съседка на Цветанка.
 

"Посрещнахме ги с думите убийци вчера.. защото това беше човешки инстинкт, няма как да се примирим с това, което са направили. Когато отидохме в болницата и бяха изненадани, че някой се е интересувал как е детето. Събираме пари. В момента има сума около 300 лева. Те ще са за това дете и за след болницата. Ще бъде в приемно семейство и и ние искаме да бъдем контакт.  Никой никого не иска да бие, а да бъде наказана тяхната наглост. Не мога да си обясня какви са тези хора. Виждала съм ги тук, до онзи ден не бях останала с лошо впечатление към тях", признава Надя - друга млада майка и съседка на родилката.
 

Съседите признават, че майките са готови да линчуват Цветанка. Близките й пък все още отказват да се покажат пред камера.