Отива си последният ден на месец септември с напрегнат аспект – Луната, която преминава във Везни, образува квадрат с Марс. Заради това днес бъдете внимателни, избягвайте споровете.
„Луната се движи в знак Дева на празен ход до 10:53 часа и след това преминава в знак Везни. Важните и новите неща не предприемайте днес, за да не хабите излишни нерви“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„В последния ден от лунния месец сме (29-ти), а той е нещастен за всичко. Ден на сблъсък на тъмните сили и за разплата на греховете, но изключва саморазправа. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира в този ден, защото ще се развали и ще донесе неприятности по- късно. Сънищата сега биват лъжливи и измамни. Да се избягват тъмни и пусти места. Хубаво е да запалите свещ и благовония в дома си като защита“, съветва астрологът.

„Време на материалистична настройка у хората. Увеличава се упоритостта, желанието към секса и яденето, но е по-добре да се въздържате от големи количества храна или да се използва млечна и зърнена. Гладуването е противопоказно. Не предприемайте нищо, което е свързано с риск или необходимост да се вземе бързо решение. Уязвими са гърлото и дебелото черво“, добавя още тя.