Само няколко месеца след окончателния развод на певицата Рени и съпругът й Борис Пилософ, бизнесменът вече има нова жена. По-младата Деница Баликова е засукана красавица, която никой не може да спре, когато поиска нещо, пише "България днес".
Въпреки че тя е една от съществените причини фолкпевицата да остане сама, Деница смята, че няма вина за развода на любимия си.
"Никой не може да бъде откраднат, ако той самият не го поиска" - философски се оправда брюнетката. Докато Деница и Борис се глезят с екзотични почивки, с празни джобове, бездомна и без кола е Рени.

След развода със съпруга си изпълнителката фалира. Богатият мъж на Рени й е прибрал всичко, което й е било подарък от него. Рени и Борис Пилософ се разделят по желание на бизнесмена. Той неведнъж е слагал рога на певицата, докато накрая не подаде молба за развод. За тежката си съдба след раздялата разказа самата изпълнителка в къщата на "ВИП брадър". 

"Бившият ми съпруг ми взе всичко. Парите, колата, къщата. До шушка ме обра" - оплака се певицата в откровен разговор с Борислав. Рени не крие, че именно тежкото й финансово положение я е накарало да влезе в шоуто. С хонорара, който ще вземе за участието си, ще успее да закърпи двата края за известно време. "Влязох за пари. Защото ми трябват. Вече нямам нищо. Опитвам се да възродя кариерата си, но колкото и да ми се иска, не мога да имам славата и успехите, които имах преди години" - сподели още изпълнителката на вечния чалга хит "Като птица". Рени все още не може да преживее тежката раздяла. Певицата призна, че е живяла в една лъжа, която скоро няма да успее да забрави.