Луксозната автокъща на Е-79 край дупнишкото село Пиперево на починалия в катастрофа с АТВ Александър Славков от Перник е затворена, на вратата виси катинар. Автокъщата, която е на няколко етажа и впечатлява с архитектурата си, е празна. От време на време приятелката на Александър идва да нагледа имота, пише struma.bg.

Съседът на автокъщата, който се представи с името Боби, заяви пред репортер на вестник "Струма": "Сашо е тръгнал от нулата. Той се е занимавал с покупко-продажба на кожи, изкупувал е билки. Няколко години е бил наемател на кафето в ТЕЦ "Бобов дол". Нищо не му е дошло даром. Трудил се е много, за да постигне добро финансово положение. Нямаше си никого - майка, баща, братя, сестри, беше съвсем сам. След смъртта му се явиха 14 наследници родственици. Те се появиха на погребението му същия ден, продадоха наведнъж всички автомобили в автокъщата и си тръгнаха. Гробът му е на няколко метра от автокъщата, но никой от роднините му не идва, само приятелката му ходи там", разказа съседът автотърговец.

Както вестник "Струма" писа, на 26 юли тази година Александър Славков катастрофира с АТВ-то, изкачвайки се по наклон от близо 80 градуса. Автотърговецът бе затиснат под АТВ-то и целият беше изпотрошен. По спешност бе транспортиран за „Пирогов”, но след няколко дни почина в болницата. Преди да издъхне, поискал да бъде погребан в гробищния парк в с. Пиперево, а не в родния му град Перник.