Елен Колева е напуснала "Фермата", но това все още не е излъчено, пише HotArena. Актрисата излезе инкогнито от „Фермата”, но не за да почива от работата в селския двор, а за да работи допълнително. Не става въпрос за чисто физически труд, а за нейната актьорска професия. Тя блесна в ролята на дъщерята на Зигмунд Фройд в спектакъла „Посетителят” в „Сълза и смях”. 
Премиерата беше във вторник, а освен че е играла в нея, Елен е участвала и в извънредното представление в неделя, въпреки че е имала дубльорка, научи „Уикенд”. Това накара много зрители в салона да решат, че тя най-вероятно вече е отпаднала от риалитито, но това още не е излъчено. 

Дали тези подозрения са верни, тепърва ще става ясно. Така или иначе, актрисата се представи добре на сцената в образа на Анна Фройд, която нацистите извличат от дома на баща й през една съдбовна нощ. Изпълнението й бе истинско постижение, като се има предвид, че заради участието във „Фермата” почти не е репетирала преди премиерата. На репетиции е ходила през лятото, а след старта на риалитито те са провеждани с дубльорката й. 

Макар красивата актриса да изглеждаше като истинско бижу на сцената, тя все пак бе засенчена от доайена Вельо Горанов в ролята на Господ, който влиза в дома на Фройд в тази съдбовна нощ. Според много от зрителите, пиесата на практика започва именно когато той стъпва на сцената – толкова е силно присъствието му. „Благодарение на Вельо Горанов аз съм в тази пиеса. Ако си умен и си до такъв актьор, можеш само да учиш и само да попиваш, и само да взимаш. Той е творец, който е склонен да направи реверанс на по-младия актьор. Не е от тези, които искат да изпъкнат за сметка на по-младия”, сподели още Елен.