Холивудският актьор Джерард Бътлър в последните дни може да бъде забелязан не из тузарските ресторанти в Лос Анджелис, а в София. И то в Южния парк, където се забавлява да сваля мацки с кучета. В последните няколко дни звездата е на снимки у нас за екшъна Hunter Killer. Той посещава най-различни локации, но любими се оказаха парковете в София, пише "Телеграф".
За последно Бътлър е бил засечен да се разхожда из Южния парк в столицата, където наблюдавал минувачите. Особено интерес за него представляват дамите, които излизали на разходка с кучетата си.

Бътлър обичал да спира и да заговаря момичетата, а ако някоя от тях има домашен мопс, не пропускал да се похвали, че самият той има такова куче, което е на 11 години вече.

Покрай разговорите с фенките на Джерард актьорът не отказвал и да се снима с тях за спомен.

При последната си визита актьорът снима филма „Код Олимп”, но в последния филм играе героя Джон Глос, който спасява света от трета световна война.

Снимките на продукцията са в София и Варна, като в морската столица, актьорът постреля и с картечница. Лентата е по романа на Джордж Уолъс и Дон Кийт „Под прицел” и разказва за руски генерал, отвлякъл своя президент, за да предизвика трета световна война.

В ролята на злодея влиза легендата Гари Олдман.