Луната продължава да бъде в знак Дева. Ако не ви върви през това време, може би не искате да служите на интересите на другите хора, а само служите на собствените си интереси? Вероятно не ви се работи, спорите с колегите си? Често се случва да възникват конфликти в работните колективи и неутрализирането на последствията да е малко сложно.
Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Дева е знак на здравето. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Много е полезно да се наблегне на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт.

Важните неща вършете до 13:06 ч., защото Луната излиза в космическа почивка до 10:53 ч. на следващия ден. Това време е подходящо за почивка или за вършене на обичайното, както и за довършителни дейности.

28-ми лунен ден - Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. Ден на Кармата и за работа със сънищата. Може да се използва получената в съня информация. Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Подходящ ден само за засаждане на цветя, но не се препоръчва да се късат и подаряват откъснати цветя. Болести започнали сега не са опасни. Доверявайте се на женската интуиция днес, но да се избягват спорове с жените. Добри предзнаменования са дъжд, цветна дъга, мълния. Лошо е всичко свързано с огъня, липса на вода в дома, жажда, натравяне. Повече плодове и сокове да се консумират.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.