Новина номер 1 за изминалата седмица - сагата "Бранджелина", вкара името на актрисата отново в центъра на събитията, но ние решихме да бъдем по-милостиви към нея и да говорим за позитивни и красиви неща със сигурни факти. В едно сме сигурни и то е, че модният ѝ нюх работи на 100%.
Бременна или не, Марион Котияр винаги е успявала да привлече всички погледи към нея, пише Elle. Как ли? С безупречна визия! Много от светските звезди предпочитат да се придържат към конкретен стил, но Котияр не спада към тази категория. 40-годишната актриса изглежда зашеметяващо не само на червения килим, но и в ежедневието си, когато е преобразена в небрежно-елегантен стил. Превърнала разнообразието на гардероба си в неин коз, Марион е обект на постоянни коментари.



Тя успя да предизвика и нас, да не запазим мълчание, а да отбележим факта, че изглежда тренди. Вниманието ѝ към детайла е повече от сигурно! Тази жена има специално внимание към дребните и довършителни щрихи. Всички аксесоари са подбрани внимателно, за да може да изненада дори и най-взискателните модни критици с перфектна комбинация от дизайнерска рокля, екстравагантни обувки и чанта, съчетани с изящни бижута.