Анджелина Джоли е една от най-известните жени, а напоследък нейното име се спряга по-често в медиите заради новината, че е поискала развод от Брад Пит. Днес обаче ще оставим настрана личния й живот и ще ви предложим някои от нейните най-вдъхновяващите цитати.
"Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва."

"Обичаме, не когато намерим съвършения човек, а когато се научим да виждаме съвършеното в несъвършения човек."

"Щастлива съм, че мога да бъда себе си. Никога преди не съм могла. Винаги съм се опитвала да открия себе си в другите хора, да живея по техния начин."

"Без болка, няма страдание, без страдание ние никога няма да се поучим от грешките си. За да правим каквото трябва са ни необходими болката и страданието, те са ключът към всички прозорци. Без тях, няма живот."

"Ако попитате хората какво винаги са искали да направят, повечето хора не са го направили. Това ми разбива сърцето."

"Всеки един от моите бракове не продължи и три години. Аз винаги бях уверена, че добре познавам човека до мен, а в действителност съм го надценявала. В резултат започнах да търся бащата на своите бъдещи деца. И го намерих.

"Ако има достатъчно хора около теб, които ти казват, че си прекрасна, започваш да вярваш, че си невероятна. После се появява някой, който твърди, че миришеш, а ти вярваш и на това!”

"Хората казват, че си тръгнал по грешен път, но те не разбират, е това просто е твоят път.”

"Почувствах се красива, когато бях на снимки в Камбоджа. Бях изпотена, разрошена, но бях щастлива, чувствах се красива и секси, защото за първи път бях самата себе си."

"Ако психически здрав е този, който смята необикновените неща за грешни, то аз предпочитам да съм шибана откачалка!"

"Запази една трета, изживей една трета, а една трета раздай."

"Когато правиш нещо за другите от душа, без да очакваш благодарност, някой записва това в книгата на съдбата и ти изпраща щастие, за което дори не си мечтал."

"Има нещо утешително в смъртта. Мисълта, че можеш да умреш утре, те кара да цениш живота си днес."



Източник: iwoman.bg