23-годишната жителка на Лонг-Айлънд Джен Селтер получи неофициалната титла на притежателка на най-красивото дупе в "Инстаграм". Тя завоюва любовта на почти десет милиона свои последователи благодарение на страхотна природна фигура и усилен труд в залата.
Докато мъжете немеят във възторг, Джен разказва на другите момичета как да се сдобият с такъв впечатляващ резултат, понеже не малка част от последователите в нейния фотоблог са жени. 

Така или иначе, Джен Селтер все пак още е далеч от славата на нейната съгражданка Ким Кардашиян. Най-известното дупе в Америка е застраховано за 21 млн. долара и ежегодно носи на притежателката си крупни суми, а самата Ким не се изморява да измисля нови начини по-изящно да демонстрира фигурата си.

Джен Селтер не е нова в шоу бизнеса, неотдавна тя подписа няколко сериозни рекламни договори. Например, тя рекламира спортните брандове Nike и New Balance, обожават я в американската футболна лига, а освен това е чест гост в такива известни списания Vanity Fair, Elle, Playboy, Men’s Health и Maxim. 

Превод и редакция: БЛИЦ