Страстите във „ВИП Брадър” доста се нагорещиха. Емануела и Боби трябва да заблудят съквартирантите, че са двойка, но истината е, че любов пламна между други двама обитатели на звездната къща.
Съвсем неочаквано певицата Жана Бергендорф се обясни не на шега на актьора Явор Бахаров. „Ела да те гушна”, беше първото обяснение, а след него последваха редица признания.
 

„Изпитвам симпатии към него от много време, харесвам го още от един от сериалите, в които участваше”, сподели Бергендорф пред Роро. Към тях се присъедини и обектът й на желания, а това провокира певицата да излее всичките си чувства.

„Да ти кажа - имаш много готино дупе. Онзи ден го видях без да искам..абе направо си надникнах”, започна Жана.



„Харесвам те – много. При това не само сексуално, но и като човек. Ела да спиш при мен”, предложи певицата.



От своя страна Явор не се дърпа много – нито за прегръдките и целувките, нито за общия сън. Така най-неочаквано двамата топлиха завивките.
 

На следващия ден Жана продължи: „Това е бъдещият ми мъж - не се знае де. Не съм влюбена, но много го харесва”, сподели тя пред Вальо Михов. 

В сватосването им се включи и Роро: "Като типажи си подхождате много", на това мнение бе и Емануела. Явор обаче каза, че единственото, което го притеснява в нея е, че плаче и се смее без причина, но най-вече задникът й - бил много голям.