Разберете защо тези три знака, според хороскопа, са лоши за брак и помислете добре, ако с някой от тях решите да планирате бъдещето си.
РАК 

Въпреки че е добър и чувствителен човек, семейния животът с него не е никак лесен. При тях има две крайности. В едната са тези, които са много семейни хора, традиционалисти, които прекарват доста време в дома си. Всичко това би било добре, ако не издребняват до крайности. Те винаги ще намерят недостатък във всичко и непрекъснато ще възразяват за всичко.

Много често са недоволни от всичко. В другата крайност са тези, които са абсолютно незаинтересовани и мързеливи, които ще се оженят заради някой друг интерес, преди всичко материално. За тях не е необходимо допълнително да се обяснява, защото тях семейството в истинския смисъл, не ги интересува. Те наистина са верни на своите съпруги и са добри към тях, но е необходимо техните желания да бъдат изпълнявани.

СКОРПИОН 

С мъжа Скорпион, съпружеската хармония може да изпълните само ако живеете в сянката му. Той иска да бъде доминиращ и при това жената да го следва, защото не понася  жената да е над него. Също така е много обсебващ и ревнив, което не е малък проблем, така че ако планирате да живеете с него, трябва да сте наясно с това. Добрата страна е, че точно заради желанието да напредва, той винаги е успешен в работата си и добре печели . Също така, за съпругата и децата си ще осигури реална защита, защото ревниво пази своите близки.

СТРЕЛЕЦ

Той е толкова социален и толкова пътува, не се задържа на едно място и затова той изобщо не е от хората, които ги влече семейния живот. Те са забавни и интересни мъже, но повечето неща виждат приключенски, дори и любовта. С тях е трудно да се живее, но трябва да се коригира. Ревността при тях не е ключов фактор, искат да имат собствено пространство, време за социален живот, който е от голямо значение и съпруга, която ще го приеме без никакви възражения. Също така, често нямат чувства към другите, защото се интересуват от нещата, които са им интересни в момента, така че съпругата му би трябвало да бъде пълно с разбиране за неговото бурен характер.

Източник: zajenata.bg