Има хора, които твърдят, че сексът след появата на децата става много по-качествен и вълнуващ. Да не забравяме обаче, че той е и доста по-предизвикателен и обстоятелствен, тъй като вече не разполагате с уединението и възможността да правите каквото и когато си поискате.
Ето и 8 секс проблема, с които двойките с деца се сблъскват:

1. Измислянето на нови и нови лъжи
Ако имате деца, вероятността все някога да ви хванат в крачка е голяма. И тогава идва и въпросът: „Мамо, тате какво правите?“. Разбира се, че няма как да им обясните, особено ако са в невръстна възраст, а сигурно ще се почувствате засрамени, въпреки че не правите нищо нередно. Единственото решение е да измисляте нови и нови лъжливи обяснения.

2. Пипането ви идва прекалено много
По цял ден сте мачкани, лигавени, дърпани и опипвани от своето дете и когато любимият човек иска да се докосне до някоя част от тялото ви, направо откачате.

3. Разкъсвани сте от етични дилеми
Чували сте, че дори да ви гледа, мъничето ви няма да запомни моментите, в които пъшкате в екстаз. И все пак не ви се вярва и не можете да се отпуснете под зоркия му поглед на метър от леглото.

4. Либидото ви често отказва
Покрай грижите за малкия/малката ви става все по-трудно да заповядате на вагината си да се настрои сексуално.

5. Настроени сте на родителски режим 24/7
Най-накрая с половинката сте измислили секси план. Правите се, че гледате телевизия, докато не получите есемес от него: „Чакам те в банята след 2 минути“. И тъкмо с усмивка се запътвате нататък, когато 3-годишния ви син надава писък, защото току-що се е катурнал от стола и го заплашва цицина. И ето как сексът отново остава евентуално за друга вечер...в далечно бъдеще.

6. Подкупвате децата си
Допълнителна купичка сладолед или още час пред телевизора или компютъра са част от оръжията ви, за да може да отделите малко време на половинката. Те обаче ви карат да се чувствате още по-виновни, защото осъзнавате, че това са компромиси с възпитателните ви методи.

7. Секс играчките ви стават „обществена собственост“
Когато 2-годишното ви момиченце, реве неистово, защото се опитвате да вземете вибратора си от ръцете ѝ (тя случайно се е натъкнала на него в шкафа виза бельо), ви идва буквално да се гръмнете.

8. Заобиколени сте от грешните детски играчки
В разпалена „схватка“ с партньора ви, нещо се впива в задните ви части. Уви, това не са пръстите му, а терминатор, който току-що е бръкнал надълбоко, където право на достъп има само любимия човек.