Снимката, която започна да циркулира в Интернет, въодушеви всички, независимо от години и пол. Именно състоянието на момче, което успяло да издържи адско заболяване, и то благодарение на неговата тогавашна приятелка, сегашна съпруга, ще ви просълзи.
Той освен този статус, публикува снимка на най-трудния период от живота му.

- Снимката е направена 5 дни след химиотерапията и тежка операция на корема ... моето тегло около 55 кг. Аз изпитвам тежки болки. Ясно се вижда коя е моята любов. Обичаше ме и като бях 48 кг. Обичаше ме и без мигли и коса. Обичаше и когато не бях търпелив, лош и най-добрият. Стигна до краят на света с мен. 
 

Спеше по болничните коридори, докато аз се лекувам. Бягаше от работа и идваше да спи с мен в болничното легло, докато сестрите не я изгонят. Имаше дни, когато не спеше по четири дни и нощи. Никога не каза "уморена съм" ".

Беше млада, на 18 години и може да каже "чао", докато съм болен, както биха направили 99% от момичетата днес, но не и тя, остана силна както никога досега и заедно спечелихме. Днес имаме красива принцеса и планираме още много малки ангели. Любов, обичам те!