Дефакто негодуваме срещу кмета на Благоевград, кога е позволил този строеж? Преди беше общински терена, в момента морално неграмотните и тъпи хора, вижте каква безумица, искат да лепнат под терасата ни кооперация. Това заявиха тризначките Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни покрай участието си във "Биг брадър".
"Зададохме жалби до кмета. Те пък казват, че не знаели, че има строеж и за какво има реч. Събираме подписка. Подписали са се вече над 300 души. В квартала няма в близост площадки. От идеален център идват тук", признава една от тризначките.
 
"Тук минава главен водопровод за всички села. Тази площадка е изградена с европроект. Едва ли европоейска комисия ще даде на частния собственик Емил Узунов да си направи бизнес сграда тук", гневи се друга тризначка.
 

"Неконтролируемо изтичане на бетон има в квартала. Трябва да кажем, че на това място е трябвало да има още един детски пясъчник. Всички казват, че е легално това, което се случва. Това не е възможно", диви се едната риалити звезда.
 
"Ще направим жива верига и ще затворим пътя. Просто не се гаврете с децата. Писна ни с тази държава и с този Абсурдистан", завършиха трите благоевградчанки.