Луната вече е в знак Дева и в секстил с Венера, а под влияние на този хармоничен аспект ставаме по-спокойни и артистични. Мнозина ще придобият магнетичен чар. След 16 часа обаче бъдете по-внимателни, защото Луната ще е в опозиция с Нептун. Настроението ви рязко може да се промени. Опитайте се да не се поддавате на чувствата. Неблагоприятно ще ни влияе и квадратът Луна – Сатурн.
„Благоприятни днес са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния стълб, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците. Хората родени под знак Дева могат да гладуват. В 27-я лунен ден е време за правилно преразпределение и обективна оценка на вътрешните ресурси. Сега душевното състояние се отразява на здравето. Изострят се взаимовръзките между духовното и материалното“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Повишава се чувството за дълг и отговорност у хората. Това е ден на недоразуменията и измамите, леко жонглиране с фактите, преиначаване. Препоръчва се медитация като ден и на откровенията. Лесно може да се стигне до прозрение. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност“, съветва астрологът.

Тя препоръчва стомахът днес да не се натоварва с тежка и мазна храна. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Добре е да намерите нещо ново, добавя Ивелина Пенчева.