Мъжете обикновено обичат да го правят във всякакви пози, но всеки си има и своите предпочитания. Различните вкусове, разбира се, не са случайни и разкриват някои неща за характера на човека.
Ето кои са най-често заеманите позиции в секса и какво говорят те за мъжете, които са техни любители:

Мисионерска

Това е позата, в която сме „научени" да правим секс. Това е стандартът и най-често срещаният вариант по телевизията.
Също така мисионерската поза предоставя възможност за поемане на контрол над случващото се отстрана на мъжа. Освен това тя гарантира високо ниво на интимност, имайки предвид, че двамата партньори се гледат лице в лице.

Въпреки че е класическа, според психолози тази позиция разкрива известни несигурности у мъжа или необходимост у него да получава потвърждение, че партньорката му е съучастна в цялото действие.

Мисионерската е романтична, но не много авантюристична поза.

В това, разбира се, няма нищо лошо. Класиката си е класика. Хубаво е обаче от време на време да се разнообразява.

Кучешка поза

Не съществува мъж на планетата, който да не харесва тази поза. Според някои това е начинът, по който човек се предполага, че трябва да прави секс изначално. По природа.

Любителят на тази поза е нещо като като цар на джунглата, който е воден от своите животински инстинкти. Това обаче е сигнал и за страх от интимност и тенденция към отсъствие на романтични нагласи.

В тази позиция се реализира и възможно най-дълбокото проникване, но понякога това отнема от близостта с партньорката.
Ето защо превключването на „лъжички" от време на време е прекрасен компромисен вариант.

Жената отгоре

Хубавото на тази поза е, че има стотици начини да се осъществи и всичките зависят от нея.

Мъжете, които обичат мацките да са отгоре, са по-склонни да се интересуват от удоволствието на партньорката си. Също така тази поза показва увереност, защото явно този тип мъже не се тревожат да оставят жената да бъде активна.

Въпреки това, тя би оценила, ако от време на време почувства мъжката сила със смяна на позицията, в която той движи парада.

Поза „лъжички"

Тази поза определено е за влюбени. Тя предразполага към гушкане и плътен допир. Мъжете, които я предпочитат обаче, в никакъв случай не са мекушави, напротив. Те са страстни и амбицирани да доставят удоволствие на своята половинка.

Всеки иска да изпита най-сладката страна на секса. Тази поза е перфектната комбинация от интимност, романтика и страст.
Дава възможност за изява на широка палитра от емоции. Също така в нея мъжът има свободата да прави с ръцете си всякакви неща, стига да пожелае.

Изправени

Притиснати до стената или до вратата, под душа, на балкона... Изобщо навсякъде, където човек може да се изправи.

Мъжете, които предпочитат таз поза са авантюристи, защото тя може да се изпълни почти навсякъде, освен в леглото.

Те се настройват за приключения от адреналина, че могат да бъдат хванати и гледат на секса като на забавление от високо ниво, рискувайки да си понесат последствията, ако не са избрали задушевно кътче за целта.

Тази поза, за разлика от останалите, предполага разнообразие, така че е хубаво то да се осигурява като не се стои винаги в един и същи ъгъл от стаята. Може да се пробва в различни помещения, сгради и открити пространства.



Източник: webcafe.bg