Актрисата Катерина Евро представи книгата си „Тетрадка за рецепти и спомени”, посветена на нейната 60-годишнина. В книгата се усеща аромат на зрели праскови и топъл хляб, хумор и шум на море, свистящ под гумите асфалт, звън на чаши с вино и „Узо” , и лека носталгия по изплъзващото се време.
Сърцето и душата на „Тетрадката” си остава Катето Евро, която на 1 септември навърши непонятните 60 години. Тук са заключени нейните любими рецепти, славни моменти и спомените, които я следват навсякъде. Дръзко кулинарно свещенодействие е осъществено от три магнетични дами - Катерина Евро, Милена Попова (съавтор на текста и главен редактор на списание „Ева”) и Диана Шингарова (дизайнер и фотограф).

Да поздравят авторката в клуба се събраха много почитатели и приятели, сред които Георги Мамалев, Ваня Щерева, Тончо Токмакчиев, Любо Дилов-син, Георги Тошев, Биляна Петринска и разбира се Александър Кадиев и Таня Тончева с дъщеричката си Катерина.



Скоро Катерина Евро ще се завърне на екран като водеща на шоу от типа на „Комиците”. Снимките му текат в момента и са окупирали изцяло дневния график на актрисата, а крайния продукт ще се появи в ефира на bTV.