Напусналият със скандал бивш сценарист на „Шоуто на Слави“ Светослав Митев, ще атакува бившия си работодател с хумористично шоу по национална телевизия „България 24“. Проектът със заглавие „Политкабаре“ ще се излъчва в същия часови пояс, както предването на „Дългия“ – всеки делничен ден от 22:00 часа. "Няколко месеца подгрявахме публиката и прецезирахме съдържанието, но вече сме готови и от новия телевизионен сезон ще поведем истинска ефирна битка", сподели Митев.
"На ясно съм, че това ще сблъсък с библейски мащаби в стил „Давид срещу Голиат“ но не изпитвам притеснения. Едни правят политика, а други се шегуват с нея. Нека зрителите решат кой е по-добрия вариант за тях, допълни водещия на „Политкабаре“.

В предаването се залага на политически хумор и сатира по злободневни теми, като не се пропуска никой от родните и чужди политици, които стават жертви на ударни скечове и разнообразни образи и типажи, пресъздавани от опитния и талантлив водещ. „Политкабаре“ е „one man show”по примера на най-доброто в бранша – измислям и правя всичко сам.

В него няма да чуете чалга, а ще я видите в цялата и „прелест“ и без никаква цензура, защото няма по-добър сценарист от живота, коментира още Светослав Митев, цитиран от zarata.org.

Според жълтата преса, бившия ас на „Дългия“ напусна екипа му в началото на годината след секс скандал в който бе намесена и руокосата красавица Мартина Джорджевич. Тогава Светослав Митев сподели в социалните мрежи, че е грехота да се изхвърли баджанак, намеквайки за причините за раздялата си със Слави Трифонов.

Коментарът му тогава завършва с думите „Това е все едно да се разведеш с майка си – още от самото начало нещо не е било наред…” Запознати напомнят, че това не е първия случай в който „Дългия“ отмъква жена на човек от екипа си и се разделя с него. Независимо от подробностите, се заформя една прелюбопитна телевизионна вендета, от която зрителите само ще спечелят, коментират хора от ТВ бранша.