Репортер на „ШОУ” разбра коя е жената, която отмъкна Борис Пилософ от ръцете на фолкпевицата Рени. Бащата на двамата й синове от доста време върти извънбрачна връзка със знойна красавица, докато Рени е на заточение в Израел. Новата му изгора се казва Деница Баликова, а народното издание разполага дори със снимки на неверния Борис и новата му благоверна.
Оказва се, че Борис съвсем нарочно изолирал Рени в далечен Израел с обещанието да се пренесе и той при нея и децата. Въобще не е имал такова намерение, а просто е искал да държи жена си далеч от любовниците в живота му. Неговото желание било да прекрати кариерата на попфолк звездата и да я превърне в обикновена домакиня, която да е зависима от неговата издръжка. И докато нищо неподозиращата Рени се опитвала да свикне с новия си живот в Израел и да се грижи за децата сама, нейният благоверен завързал интимна връзка с далеч по-младата от нея Деница. Припомняме, че Борис е по-млад от певицата с цели 6 години.

Клюката гласи, че новата жена в сърцето на бизнесмена е обикновена златотърсачка, която успява да разбие семейството му. Когато Рени осъзнала, че мъжът й няма намерение да напусне България и да заживее с тях, тя се връща в страната ни. За кратко той слага край на отношенията с Деница, което обаче не се нрави на красавицата. Тя започва усилена атака да си го върне и най-после да го раздели с известната певица. Успява! Дори в медиите се появи слух, че той чака дете от друга. Говори се, че тази информация е „снесена” от отчаяната любовница, която използвала женска хитрост, за да задържи мъжа до себе си.

„Докато живеехме в България заедно, 11-12 години, сме живели абсолютно хармонично. Дори не сме имали повод за скарване.

Никога. Винаги сме били заедно и никога не съм си представяла, че можем да стигнем дотук и така да охладнеят нашите отношения.

Мога да твърдя, че през този период сме били наистина заедно във всяко едно отношение. Причината за провала във взаимоотношенията ни и раздялата се дължи на това, че той ни прати с децата в Израел. Условието беше, че и той ще дойде при нас.

Това обаче не се случи и е напълно нормално отношенията ни да охладнеят, след като не се виждаме”, каза Рени пред „ШОУ” преди няколко месеца.



Сега изпълнителката, която в момента се подвизава в хитовото риалити „ВИП брадър”, е преболедувала проваления си брак и е решена да възвърне позициите си във фолка. Паралелно с това продължава да се грижи съвсем сама за двамата си синове. „Опитвам се да бъда едновременно и майка, и баща. Стремя се да компенсирам липсата му. Да не допускам тъга в очите им – нима това не е тежка задача?! Колкото до моето емоционално състояние – преживях проваления си брак и сега съм напълно отдадена на музикалната си кариера, която, благодаря на Бог, отново тръгна възходящо.

Допирни точки с него нямаме, а и разочарованието ми е твърде силно, че да имам желание да го виждам. Не мога да кажа, че взаимоотношенията ни са нормални. Смея да твърдя, че той прави кардинални грешки спрямо децата, за които един ден горчиво ще съжалява, търсейки уважението им, което сам стъпква”, сподели певицата с най-чаровната усмивка дни преди да прекрачи прага на Къщата в Нови хан.
 
Красимир КРАСИМИРОВ 

Още много прелюбопитни четива може да прочетете само в новия брой на вестник "ШОУ", който вече е на пазара.