Скандалноизвестният аферист Божидар Томалевски бе засечен преди час в столичния КАТ от БЛИЦ за извършено тежко нарушение на Закона за движение по пътищата.
Играчът от Магура се тюкаше пред гише 19, на което връчват наказателни постановления за предизвикани пътнотранспортни произшествия или употреба на алкохол.

Двете нарушения са тежки и са придружени с жестоки парични санкции.
 
Томалевски прекара близо час на гише 19 в КАТ-София. Смазаният му вид не трогна служителите на Пътна полиция и те му върнаха книжката едва след като чинно си плати акта.

В разгара на лятото Томалевски бе изловен в култовото заведение "Планет" на "Свети Влас", където се наливаше с алкохол, все едно, че гони рекорд за книгата Гинес.
 


Преди това в продължение на месеци разтегливата физиономия на Томалевски, известен и като Дарио Томалети, не слизаше от телевизионния екран, а гласът зад нея се изявяваше като адвокат на банкера-беглец Цветан Василев.
 
Господинът натрапва собствената си персона на обществото като лидер на партия "Другата България", която уж представлявала интересите на българите в чужбина. Томалевски предвождаше и някакъв комитет на вложителите в КТБ, зад който надничаха интересите на Василев.

Явно Томалети има табиета да се подкрепя с високоградусови напитки и не е изключено след това да подкарва автомобила си.

Ивайло КРАЧУНОВ