Благоевградска общинска съветничка лъсна като страна в любовен триъгълник, завършил с палеж на джип "Гранд Чероки" в Петрич, собственост на гръцкия бизнесмен Илияс Гумас. Оказа се, че от месеци гъркът поддържа връзка с атрактивна благоевградска общинска съветничка, която малко преди палежа е била на почивка във вилата на бизнесмена в Неа Каликрация в Гърция, пише struma.com. Двамата са засичани многократно в Благоевград, a връзката им не била тайна за законната приятелка на Гумас, собственичката на веригата мебелни магазини Ню Домос Софа, Цветелина Бишарова, която е и майка на детето на палавия грък.

Благоевградската общинарка буквално е била напъдена от вилата и заставена да предаде незабавно ключовете на собственичката Цвети Бишарова. По време на връзката си с благоевградчанката Гумас се заигравал и със санданчанката Таня П. и отново всичко това под носа на Цветелина. Първите подозрения за атентатора срещу Гумас бе именно от бивш любовник на санданчанката, дали оттам му идват ядовете е неясно. Разкривайки многократните забежки на любимия си Бишарова прекратила връзката си с него, разделяйки общата им фирма. Гъркът обаче не спира да пакости на майката на детето си, създавайки смут и опитвайки да спре бизнеса и.

Дали двете нови жени в живота му имат отношение и към бизнеса му е неясно, но е факт, че успяха да разбият продължаваща с години връзка. Припомняме, че името на Илияс Гумас изплува миналия месец, когато неизвестни запалиха колата му, джипът изгоря като факла пред дома му. При разпитите в полицията Гумас, хлъзгаво обяснил, че няма обяснение за палежа, но яснота по темата внесе призованата за разпит Цветелина Бишарова, която както се оказа, няма притеснения да говори за пакостите ,които и прави Гумас, запленен от новите си любови.

Множество жалби е депозирала Цветелина за заплахите, които Гумас отправя към майката на детето си. Въпреки жестокото му отношение към нея Бишарова продължава да развива бизнеса си по успешно от него, което буквално влудява гъркът, които е започнал кампания за манипулиране на контрагентите, с които Ню Домос Софа работи.

Според Бишарова гъркът имал сериозни финансови проблеми с партньорите си, затова озверял срещу нея. Полицията в Петрич разследва палежа, престъпление, което трудно може да бъде доказано, но стана хит на уличната вендета в района на Петрич и Сандански. Престъпленията от страст започнаха да тежат на полицията, тъй като и завчера в Сандански една любовна история мина през сериозна гавра с известен местен фризьор.

След като приключил отношенията си с любимата си, последва отмъщение, вратите на колата му бяха залепени с монтажна пяна, хей така за назидание......Поне такива са подозренията на жертвата, изразени пред органите на реда. И по този случай полицията хвърля сили, все пак "атентаторите ", извършили престъпления от страст трябва да бъдат разобличени.